Poslovni partnerji

 

Agencija Mori Merkur Zavarovalnica d.d.

je specializirana za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujamo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro kvalitetnih premoženjskih zavarovanj.


več o tem
Agencija Mori Zavarovalnica Maribor d.d.


je slovenska zavarovalnica s 180-letno tradicijo, v sedanji obliki pa posluje od leta 1991. Sedež podjetja se nahaja v Mariboru.


več o tem
Agencija Mori Generali d.d.

V Generali Zavarovalnici d.d., kot delu mednarodne skupine Generali Group so stranke - zavarovanci v ospredju vseh aktivnosti, tako zavarovalnih in svetovalnih kot pri obravnavah škod.


več o tem
Agencija Mori Allianz

je vodilna evropska in druga največja svetovna zavarovalnica, ki je za svojo prepoznavnost poskrbela tudi z uspešnimi preživetji gospodarskih kriz in sposobnostjo odplačevanja visokih odškodnin.


več o tem
Agencija Mori Tilia d.d.

posluje kot delniška družba in tako kot večina slovenskih zavarovalnic, kot kompozitna zavarovalnica, tj. ponuja življenjska ter neživljenjska zavarovanja.


več o tem
Agencija Mori Zavarovalnica Wiener Stadtische d.d.

podružnica v Ljubljani je bila ustanovljena avgusta leta 2004, poslovati pa je začela novembra istega leta. Zaradi svoje finančne moči in stabilnosti vam nudimo visoko varnost. Zagotavljamo jo s kapitalom in ustreznimi naložbami, tudi v primeru največjih katastrof.


več o tem
Agencija Mori Arag

je globalna zavarovalnica, ki ponuja zavarovanje pravne zaščite ter nudi svojim zavarovancem enakopraven pravni položaj pred zakonom, ki je temelj urejenega človeškega sobivanja.


več o tem
Agencija Mori Zavarovalnica Triglav d.d.
Zavarovalnica Triglav že skoraj 110 let skrbi za zavarovanje vedno novih generacij Slovencev.
več o tem
Agencija Mori KD Življenje zavarovalnica d.d.

več o tem