Smiljan Mori - predsednik uprave Agencije Mori


SMILJAN MORI
, po izobrazbi diplomirani pravnik, je po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, eden izmed najbolj talentiranih in najbolj perspektivnih motivacijskih govornikov današnjega časa.

Njegove seminarje v Rusiji, Kazahstanu in Ukrajini je obiskalo že na tisoče ljudi.

Leta 2008 so mu v Ukrajini po izboru slušateljev podelili priznanje za najboljšega tujega predavatelja.

Znan je po tem, da je prvi in do sedaj edini na samo enem seminarju v Sloveniji zbral več kot 650 udeležencev. Za dvomilijonsko državo je to enkraten uspeh.

Je tudi avtor številnih knjig, med drugim tudi mega prodajne uspešnice 7 skrivnosti motivaKcije, ki je izšla tudi na rusko govorečem področju.

Smiljan je delal s številnimi vrhunskimi športniki, med drugim tudi z žensko smučarsko A-reprezentanco Slovenije, NK MIK Celje,…

Poleg tega, da je Smiljan Mori predan osebnostni rasti ter razvoju in motiviranju drugih ljudi, je tudi lastnik in direktor več uspešnih podjetij.

Smiljan Mori je v svoji karieri prodajal knjige, nepremičnine, zavarovanja, finančne naložbe. Leta 1997 je brez lastnih sredstev ustanovil svoje prvo podjetje – zavarovalno Agencijo Mori, ki se je v desetih letih razvilo v eno izmed največjih zavarovalnih agencij v Sloveniji.

Z Agencijo Mori je ustvaril eno najboljših zavarovalnih agencij v Vzhodni Evropi, z več kot 1000 aktivnimi sodelavci. Agencija Mori je tako prisotna že v sedmih državah - poleg Hrvaške in Srbije tudi v Bosni in Hercegovini.

Smiljan sam prodaja zavarovanja, zato tudi razume zahteve začenjanja in grajenja uspešne zavarovalniške kariere in kariere uspešnega finančnega svetovalca.

Brezskrbna finančna prihodnost
je želja in cilj vsakega posameznika. Že 11 let v Agenciji Mori, s pomočjo strokovnjakov z opravljeno licenco zavarovalnega zastopnika, svetuje na področju osebnega (življenjsko, nezgodno, zdravstveno, otroško) in premoženjskega (stanovanjske hiše, stanovanja, stanovanjske opreme…) zavarovanja.