Agencija Mori članica MDRT


Agencija Mori d.o.o. je članica združenja Million Dollar Round Table


Konec leta 2008 se je zgodil še en prelomen trenutek, ne le v zgodovini Agencije Mori, ampak tudi za celo zavarovalniško stroko v Sloveniji. Agencija Mori se je namreč skupaj s Smiljanom Morijem na čelu kvalificirala in postala članica najstarejšega združenja zavarovalnih zastopnikov za življenjska zavarovanja na svetu – Million Dollar Round Table (MDRT). Zato se tudi na vseh naših izdelkih uporablja logotip MDRT-ja.

Smiljan Mori je s tem, ko je postal Area Chair (vodilni predstavnik) MDRT-ja za področje Slovenije in držav bivše Jugoslavije ter Rusije dokazal, da sledi svoji viziji in združuje vse zavarovalne agencije v Sloveniji in ne dela le za dobro svoje agencije. Hkrati dokazuje, da želi dvigniti celotno področje zavarovalništva na višji nivo. MDRT namreč zagovarja strokovno profesionalno delo in korektno svetovanje. Na to pridobitev smo lahko ponosni vsi slovenski zavarovalni zastopniki.

Slovenijo je svečano zastopal junija 2008 na srečanju MDRT-ja v New Orleansu, kjer je kot prvi in edini predstavnik iz Slovenije imel to čast, da je nosil zastavo naše države.


Letos februarja pa je imel čast spregovoriti na velikem odru MDRT-ja V Atenah. Na to smo v Agenciji Mori zelo ponosni. S svojim inspiracijskim govorom je navdušil ameriške finančne svetovalce, ki so ga povabili, da spregovori nekaj besed tudi na ameriških srečanjih. To bo velika promocija za slovenijo in za vse, ki se ukvarjajo z zavarovalništvom. 

Še nekaj o MDRT

The Million Dollar Round Table
je svetovno združenje finančnih profesionalcev. Ustanovljeno je bilo leta 1927 z namenom, da svoje člane nenehno izobražuje in izpopolnjuje na področju tehničnega znanja, prodaje in korektnega svetovanja.

Če je torej zavarovalni zastopnik del tima, ki je član MDRT-ja, ste lahko prepričani, da sodelujete z najboljšimi profesionalci na svetu. V MDRT je vključenih 32.981 posameznikov iz 74 držav, ki zastopajo okoli 480 podjetij. Našo državo zastopa Smiljan Mori.


 

Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori
Agencija Mori